Se de behandlinger vi udfører i klinikken

Ultralydsbehandling HIFU

Høj Intensitet Fokuseret Ultralyd – ikke -kirurgisk opstramning og hudforyngelse.

Løfter hud der er slap og hænger, genskaber volumen samt reducerer fine linjer og rynker.

HIFU er en ultralydsbehandling, hvor energiformen er anderledes og ledes ned i det dybere lag af huden uden at beskadige overhuden. Energien bliver omdannet til varme og resulterer i en termomekanisk effekt, som øger blodcirkulationen og booster elastin- og kollagenproduktion.

I ansigtet arbejder man med tre forskelligere dybder, som resulterer i en 3D-effekt i huden.

Efter kun en HIFU behandling vil der efter kort tid kunne ses begyndende resultat. Den optimale effekt vil dog først være synlig efter ca. seks måneder – dog meget individuelt fra person til person.

rikke

Vil du høre nærmere?

Vi indleder altid med en gratis og uforpligtende konsultation om dine ønsker og forventninger. Tryk på knappen nedenfor eller kontakt os på telefonnummer 25 56 99 11

Udføres hele året og tåles af alle hudtyper

Det er en behandling, som kan udføres hele året og som tåles af alle hudtyper.

HIFU behandlingen tager fra 30-90 minutter. Der kan under behandlingen være lette jag i huden, hvorfor det kan være en god ide at tage 1 gr. Panodil ca. 1 time før behandlingen samt drikke rigeligt med væske dagen før, så vævet er godt hydreret.

Det forventes, at en HIFU behandling vil holde i op til minimum 12 måneder, men det er variabelt og for nogle vil effekten være længere. Afhængigt af udgangspunktet anbefales det at genbehandle med 1-2 opfølgende behandlinger for dels at forlænge holdbarheden, men ligeledes at forstærke resultatet.

Vigtig information vedr. behandlingerne

Der skal gå 6-8 måneder mellem de dyberegående behandlinger, men de overfladiske kan gentages efter ca. 4-6 uger.

HIFU behandlingen er effektivt som hudforyngelse, opstramning af kinderkæber og hals. Den kan ligeledes reducere tunge øjenlåg, poser under øjne, aknear og fine linjer og rynker.

Alle bivirkninger er milde og forbigående. Der kan forekomme let hævelse, blå mærker og ømhed på knogle. Nogle kan opleve en let sitren i huden og mild påvirkning af hudnerver, som dog er forbigående.

Behandlingen kan kombineres med botox og filler – hvis der er lagt filler dybt i huden, bør man dog vente et par måneder måneder før behandling og være beredt på, at filler kan blive nedbrudt hurtigere.

Brug gerne gode cremer i efterforløbet og suppler med kemisk peel for at optimere synergieffekten.