Se de behandlinger vi udfører i klinikken

Diamantslibning – mekanisk peel og hudslibning

Microdermabratio - Mekanisk eksfoliering af huden

Jeg arbejder med et 2 i 1 system, hvor et lille hoved med små laserskårne diamantspidser eksfolierer og sliber hudens overflade, samtidig tilføres huden et kontrolleret vacuum, der således påfører et stræk på over- og underhudens celler, øger blodgennemstrømningen og derved stimulerer produktionen af kollagen. Tilsammen øger disse komponenter celleregenereringen, hvorved hudens struktur efterfølgende vil ses og føles mærkbart friskere, mere ensartet og jævn.

Den maskine, jeg arbejder med på klinikken, har et unikt og meget kraftigt vacuumsystem, som kan justeres alt efter hudtype og responderingsgrad. Det betyder, at man kan mærke huden bliver arbejdet i bund, imens man rent mekanisk får fjernet de øverste lag af døde celler og får stimuleret de dybere hudlag.

rikke

Vil du høre nærmere?

Vi indleder altid med en uforpligtende og gratis konsultation om dine ønsker og krav. Tryk på knappen nedenfor eller kontakt os på telefonnummer 25 56 99 11

Behandlingen er effektiv i forhold til:

  • Reducering af døde hudceller
  • Stimulering af blodomløbet
  • Stimulering af cellevækst og kollagendannelse
  • Effektiv mod akne og store porer
  • Reducerer fine linjer og ar

 

Efter slibningen kan der tilføres beroligende masker eller retinol (A-vitamin) i flydende form sammen med C-vitamin og hyaluronsyre. Der vil være forbigående rødme og stramhed i huden i 1-2 dage efter behandlingen.

Ved nogle behandlinger kan man opleve en mindre afskalning 3-6 dage efter, dette er kun et tegn på, at der har været positiv påvirkning af huden i det lidt dybere lag.

Kan kombineres med flere af klinikkens øvrige tilbud

Behandlingen kan kombineres med flere af klinikkens øvrige tilbud. Efter slibningen er der flere former for aktive masker, som man kan benytte og til nogle hudtyper tilbyder jeg forskellige kombinationsbehandlinger med kemisk peel.

De fleste hudtyper kan tåle denne form for behandling, men har man fin, tynd og meget sart hud med karsprængninger skal der tages ekstra højde for det før behandling.

Jeg anbefaler normalt et kurforløb med 4-6 behandlinger med 3-4 ugers interval mellem behandlingerne.

Nogle vælger i stedet, at få foretaget et slib fast hver 3 mdr. for hele tiden at holde huden sund og vital på overfladen, samt sikre maksimal optagelse af aktive ingredienser fra cremer og serum.