PRODUKTER

MARC INBANE
Perle de Soleil

Den perfekte løsning til at skabe en smuk og sund udstråling og glød, der kan skræddersyes til alles ønsker.

MARC INBANE Perle de Soleil

MARC INBANEs perle de soleil er den perfekte løsning til at skabe en smuk og sund udstråling og glød, der kan skræddersyes til alles ønsker. Selvbruner dråberne giver dig mulighed for at bevare dit eksisterende hudplejeregime, mens du “selvbruner” dig. Du skal blot blande dråberne med din yndlings fugtighedscreme for at skabe en brugerdefineret og naturlig solbrun farve.

Perlee Soleil4-fold tanning technology:

  • Skræddersyet tilgang til selvbruner.
  • Fungerer i synergi med din egen yndlings fugtighedscreme.
  • En original, brugervenlig strategi til et præcist og raffineret skønhedsritual.
  • Perfekt kontrol af dosering.
  • Dermatologisk testet, vegansk og fri for parabener.
  • Airless emballage. Det betyder, at der ikke er behov for yderligere konserveringsmidler for en længere holdbarhed. Med den iltfattige flaske vil formlen inde i flasken dispenseres fuldstændigt, og det kræver ingen åbning af pumpen. Derfor forbliver formlens integritet intakt under hele brugen. Derudover eliminerer det unikke design spild ved at levere en perfekt afmålt dosis hver gang du trykker på pumpen.

Anvendelse af Perle de Soleil

Rens dit ansigt før påføring. Tag den sædvanlige mængde fugtighedscreme i din håndflade. Bland et par dråber til din fugtighedscreme og påfør jævnt over ansigt, hals og decolleté. Baseret på dine ønskede resultater, brug 1 – 2 dråber for at bevare din glød eller 3 – 4 dråber for at intensivere din solbrændthed.

Tip: Brug jævnligt MARC INBANEs black exfoliator før dråberne. Scrubben fjerner urenheder og udglatter huden for et mere jævnt resultat og længere fastholdelse af din solbrunhed.