Personale

Se menneskerne bag vores skønne klinik i Vejle

Vi glæder os til at høre fra dig!

Rikke Lindby
Kosmetisk sygeplejerske
Ejer af Kosmetisk klinik Rikke Lindby

Profil

For mig er det vigtigt at resultaterne er naturlige, at behandlingen udføres sikkert og med et resultat, som er tilpasset til dine individuelle ønsker og behov.

Jeg arbejder ud fra en holistisk tilgang til alle mine behandlinger og har dig og dine ønsker i fokus i vores samarbejde. Det er derfor også en vigtig prioritet for mig, at du forlader klinikken med netop det ønskede resultat som sikrer, at du altid vil føle dig som en bedre udgave af dig selv, og at du altid går herfra med en klar følelse af, at vi har haft kvalitetstid sammen.

Jeg har specialiseret mig inden for kosmetiske hudbehandlinger og er registreret ved Styrelsen for Patientsikkerhed til at måtte udføre behandlinger med botulinumtoksin, ikke-permanente fillers såsom Juvéderm/Restylane m. fl., peeling af huden med produkter med pH på 3 eller derunder og laserbehandlinger klasse 3 og 4. samt MST behandlinger (mikrosklerosering af kar på benene)

Erfaring

Jeg har gennem de sidste ni år arbejdet indenfor den kosmetiske verden, senest som klinikchef hos N’AGE Odense & Vejle.

N´AGE er Danmarks første og mest erfarne klinik med speciale i hudforyngende og rynkereducerende behandlinger. Mit ansvar bestod i opbygning af klinikkerne i henholdsvis Odense og Vejle, samt at sikre driften og motivere personalet til fortsat vækst og udvikling.  

Forud for dette har jeg gennem to perioder været ansat i lægemiddelgiganten, Galderma, som henholdsvis ansvarlig for salget og implementeringen af Azzalure (Botulinum toksin) & Restylane Filler B2B/B2B2C og In clinic trainer i Danmark, Sverige og Norge. Arbejdsopgaverne bestod primært i undervisning af speciallæger og kosmetiske sygeplejersker i brugen af filler og toksin, klinikdrift, opbygning af behandlingsplaner, salg og mersalg samt sikkerhed og komplikationsbehandling. 

I 2014 blev jeg kontaktet af Nygart Privathospital og startede som salgs – og marketingschef samt klinikchef og kosmetisk ansvarlig for de respektive klinikker i København, Lyngby og åbnede året efter klinikken i Århus. Arbejdsopgaverne her var ligeledes ansvarlig indenfor minimalt invasivebehandlinger samt udvikling af eksisterende og kommende klinikker.
Inden tiden i den kosmetiske branche blev jeg i 2003 bachelor i sygepleje og har arbejdet som sygeplejerske på diverse afdelinger på henholdsvis Vejle, Kolding og Fredericia sygehus.

Ella Petersen
klinikansvarlig speciallæge
Speciallæge i klinikken

Information

Ella Petersen er registreret ved Styrelsen for patientsikkerhed som klinikansvarlig speciallæge hos kosmetisk klinik v/ Rikke Lindby.

Hun skal udføre alle forundersøgelser, før behandlinger med Botulinum toksin A 

Profil

Ella Petersen er uddannet speciallæge i dermato- og venerologi (hud- og kønssygdomme) fra Århus Universitet 2009.

Ansat på dermatologisk (hudafdeling) i Århus og hudklinikken i Horsens med primære arbejdsområder indenfor diagnostik og behandlingen af forskellige hudlidelser, som dermato-kirurgi og laserbehandlinger.

2010 – 2018    Speciallæge og medejer af Hud- og laserklinikken I/S, Esbjerg
2018                Ejer og hudlæge I Hudlægeklinikken i Esbjerg
Siden 2011, har hun specialiseret sig inden for kosmetiske hudbehandlinger og er registreret ved Styrelsen for Patientsikkerhed til blandt andet behandlinger med botulinumtoksin, med ikke-permanente fillers, peeling af huden med produkter med pH på 3 eller derunder og laserbehandlinger klasse 3 og 4.

Hun deltager jævnligt i såvel nationale som internationale kongresser og kurser, med henblik på nyeste viden, inden for dermatologiske og kosmetiske behandlinger.

Medlem af:

  • Den almindelige danske Lægeforening (DADL)
  • Foreningen af praktiserende speciallæger (FAPS) 
  • Dansk Dermatologisk Selskab (DDS)
  • Dansk Dermatologisk Organisation (DDO)
  • European Academy of Dermatology (EADV)