Se de behandlinger vi udfører i klinikken

Neostrata kemisk peel

Forny din hud ved hjælp af videnskaben bag NEOSTRATA

Hos Kosmetisk klinik Rikke Lindby, arbejder vi med NEOSTRATAs effektive peeling¬behandling, der enten udføres med AHA eller retinol. Med NEOSTRATAs klinikbehandlinger og daglig hudpleje derhjemme opnår du et optimalt resultat. Det er nemt, prisen er rimelig, men først og fremmest er det meget effektivt.får du en effektiv hudpeeling, som giver din hud nyt liv og ny glød. De positive effekter af regelmæssig peeling er veldokumenterede, og peelingsystemet er skræddersyet, så du får et behandlingsprogram, der opfylder dine helt person¬lige hudplejebehov. 

Hvad kan NEOSTRATA gøre for dig og din hud?

  • Forebyggelse og minimering af fine linjer og rynker.
  • Hjælp mod acne og fedtet og uren hud.
  • Hjælp mod rosacea.
  • Minimering af pigmentforandringer.
  • Hjælp mod tør hud.
  • Hjælp mod seborrheisk eksem.
  • Minimering af mørke ringe omkring øjnene.
rikke

Vil du høre nærmere?

Vi indleder altid med en gratis og uforpligtende konsultation, hvor vi afdækker dine ønsker og forventninger. Tryk på knappen nedenfor eller kontakt os på telefonnummer 25 56 99 11

Gør din hud bedre med neostrata peelingbehandlinger

NEOSTRATA REJUVENATING PEELS er en serie professionelle AHA-peelinger, som forbedrer hudens tilstand og er egnede til alle hudtyper. Under en behandling påføres glykolsyre, citronsyre eller mandelsyre på huden – enten hver for sig eller i en kombination. Behandlingen fjerner tørre hudceller fra overfladen, stimulerer cellefornyelsen, styrker huden og forbedrer hudens kvalitet.
NEOSTRATA RETINOL PEELING er en avanceret peeling, som består af retinol og et såkaldt Retinol Boosting Complex med to volumenstimulerende ingredienser, der er patenteret af NEOSTRATA. Peelingen eksfolierer huden, gør fine linjer og rynker mindre markante, bidrager til at minimere acne, øger hudens fasthed og giver samtidig en jævnere hudtone.

NEOSTRATAs professionelle peelingbehandling med AHA eller retinol

Fjerner tørre hudceller på overfladen, som ellers får huden til at se grå og trist ud. 
Stimulerer cellefornyelsen.
Styrker huden.
Er også egnet til sensitiv hud.
Kan med fordel kombineres med andre kosmetiske behandlinger (fillers, botulinumtoksin, laser/IPL mm.).