Se de behandlinger vi udfører i klinikken

Fillers

Ikke-permanente fillers såsom Restylane, Teosyal og Juvéderm

Restylane – Juvéderm – Teosyal – Belotero – Profhilo – Jalupro Super Hydro

Ikke – permanente fillers, som fx. Teosyal, Juvéderm, Restylane, Stylage eller Belotero består af 98% vand og 2% hyaluron. Hyaluron er et sukkerstof, der naturligt findes i huden, men som man producerer mindre af med alderen. Ønsker du behandling med fillers, er du meget velkommen i min klinik i Vejle. Her udfører jeg behandling med filler for personer fra store dele af Danmark, men særligt Vejle, Kolding, Horsens og Odense omegn.

Filler er en klar steril gel, som injiceres med en fin nål og består af hudens naturlige bindevævssubstanser, hyaluronsyre og er et polysaccharid (sukkerstof). Hyaluronsyre stimulerer også bindevævsceller (fibroblaster), til at danne ny kollagen (bindevævs substans), som led i reparationen af ældet solskadet hud. Dette betyder at en filler udover at udglatte rynker i huden, samtidig stimulerer til dannelse af nye hudceller og kollagen. Produktet er stabiliseret og nedbrydes gradvist i løbet af 6-9 måneder.

Filler produkter som Teosyal, Juvéderm eller Restylane, som vi arbejder særligt meget med, kan udglatte rynker, fremhæve ansigtskonturer, skabe fyldigere læber og forynge huden. Behandlingen skræddersys til dine behov, og resultatet er synligt med det samme.

rikke

Vil du høre nærmere?

Vi indleder altid med en gratis og uforpligtende konsultation, hvor vi afdækker dine ønsker og forventninger. Tryk på knappen nedenfor eller kontakt os på telefonnummer 25 56 99 11

Restylane Skinbooster, Profhilo eller Jalupro Super Hydro?

Restylane Skinbooster er en helt unik behandling, som tilfører huden fugt og dermed forynger huden markant. Skinbooster og i nogle tilfælde også Profhilo evner at udglatte fine rynker og linjer samtidig med, at den rehydrerer huden, så den fremstår friskere, mere spændstig og mærkbart fyldigere.

Et behandlingsforløb med Skinbooster indeholder tre behandlinger af enten 1 eller 2 ml med 3-4 ugers interval. Herefter kan den vedligeholdes efter 9-12 måneder – dog kun med en enkelt behandling.

For Profhilos vedkomne, behandler man ofte 2 gange med 2 ml pr. gang med ca. 4 ugers interval. Herefter kan man vedligeholde den hvert halve år afhængigt af resultat og ønsker. Profhilo er ligeledes egnet til behandlinger på kroppen, fx. ved kreppet hud på knæ, arme, hals og decolléte.