Viscoderm® Hydro booster behandling i vejle

Viscoderm® Hydro booster

Hvordan virker Viscoderm® Hydrobooster?

Viscoderm® Hydrobooster er et injicerbart hyaluronsyreprodukt, der ikke kun forbedrer hudens elasticitet og udstråling, men også hjælper med at glatte overfladiske fine linjer og rynker forårsaget af et dynamisk ansigtsudtryk. Viscoderm® Hydrobooster indeholder en unik stabiliseret hyaluronsyre, der igangsætter en biologisk proces med hydrering og vævsstrukturering, der fører til opstramning af de mest overfladiske rynker på en præcis og naturlig måde. Modsat Prohilo® Skinbooster, der arbejder i hele vævet, kan man med Viscoderm® Hydroboster målrette behandlingen til særlige problemområder. Den lave gel-stivhed, viskositet og høje formbarhed udmærker sig ved at have optimal vævsintegration og kan derfor trygt anvendes i forskellige niveauer af dermis. Af denne grund er Viscoderm® Hydrobooster særlig effektiv på de dynamiske områder i ansigtet og medfører langsigtet holdbarhed, der efterlader huden med naturlige resultater.

rikke
Vil du høre nærmere?

Vi indleder altid med en Gratis og Uforpligtende konsultation om dine ønsker og drømme. Tryk på knappen nedenfor eller kontakt os på telefonnummer 25 56 99 11

Hvilke områder egner sig Viscoderm® Hydrobooster?

Forud for behandling med Viscoderm® Hydrobooster, skal du til en gratis konsultation hos vores kosmetiske sygeplejerske. Her får du den fornødne information og rådgivning om produktet og behandlingsmulighederne, så vi er sikre på om det er den bedste behandling for dig. Viscoderm er særligt effektiv i de dynamiske områder af ansigtet, ofte hvor mimikken er meget udtalt og rynker lettest udvikles fx omkring smilerynker eller linier under øjnene, i tindingerne, omkring munden og i den vanrette linier i panden.

Er Viscoderm® Hydrobooster behandling smertefuld?

Du kan opleve lidt ubehag under behandlingen da produktet injiceres med en om end meget tynd nål, men det er ganske kortvarigt, og du vil være i stand til at vende tilbage til din dag kort efter din behandling. Efter behandlingen er huden let rød efter de fine stik og let hævelse og blå mærker kan forekomme. ​Allerede 3-4 uger efter behandlingen vil hudkvaliteten være synligt forbedret med en øget fugtbalance, minimerede fine linjer og en øget elasticitet i huden. Det anbefales at optimere resultatet og øge holdbarheden, ved gentagelse af behandling efter 4 -6 uger.

Hvor ofte skal jeg behandles med Viscoderm® Hydrobooster?

Vi anbefaler at optimere resultatet og derved øge holdbarheden, ved gentagelse af behandling efter 4 -6 uger. Herefter er det meget individuelt hvornår næste behandling bør foretages. Men oftest vil en genbehandling finde sted efter 8-10 mdr. Er man i tvivl om hvorvidt der er behov for fornyet behandling, er man altid velkommen til at komme forbi klinikken ti en vurdering, det er ganske gratis.