PRODUKTER

MARC INBANE
black exfoliator

En rig og fugtgivende ansigtsscrub, der giver din hudtone en klarhed og glød. 

Naturlig næring til din hud

En rig og fugtgivende ansigtsscrub, der giver din hudtone en klarhed og glød. Det specielle ved dette produkt er den sorte farve, den ekstremt høje antibakterielle effekt, foryngelsen af epidermis og kombinationen af eksklusive naturlige ingredienser. Effektiv udrensning

Når MARC INBANE black exfoliator påføres, bliver skrubben sort på grund af tilstedeværelsen af små adsorptionspartikler, som består af naturligt kulstof. Disse partikler binder urenheder, såsom snavs- og fedtpartikler, og har en ekstrem høj antibakteriel effekt. Dette sikrer, at huden renses effektivt.

Anvendelse og fordele ved brug af exfoliator

Foryngende
MARC INBANE black exfoliator har flere fordele: den naturlige effekt ved peelingen er, at skrubben forynger epidermis. Dette øger hudens evne til at holde på fugten, hvilket igen sikrer, at huden er mere modtagelig for de hudplejeprodukter, der efterfølgende påføres. Skrubben er specielt udviklet som en tilføjelse til MARCINBANEs selvbruner spray. En behandling med black exfoliator før en spray tan, udjævner ru hud og resulterer i en længere holdbarhed af selvbruner farven.

Naturlige ingredienser
MARC INBANE er kendt for sit bevidste valg af ingredienser af høj kvalitet. Dette var også tilfældet i udviklingen af MARC INBANE blackexfoliator i jagten på eksklusive ingredienser med en høj koncentration af mineraler, vitaminer, aminosyrer og antioxidanter. De nøje udvalgte, autentiske ingredienser kommer fra jorden og havet.

Anvendelse
Efter at have renset dit ansigt, påføres en lille mængde af scrubben på din fugtige hud. Gnid forsigtigt med fingerspidserne i små cirkulære bevægelser, vær særlig opmærksom på T-zonen og undgå huden omkring dine øjne. Skyl med vand.

Brug 1til 3 gange om ugen, afhængigt af din hudtype.