Se de behandlinger vi udfører i klinikken

Mikrosklerosering af fine blodkar eller karsprængninger på ben

Fjernelse af karsprængninger på benene

Rigtig mange mennesker, vil med alderen opleve, at blodkarrene på benene, bliver mere tydelige og fremtrædende. Faktisk er mange, både unge og voksne generet af dette. Udover at det rent udseendemæssigt kan være et problem, oplever nogen også forskellige grader af ubehag og smerter, i forbindelse med de fremtrædende kar.

Ved sklerosering, lægges den virksomme væske, bestående af Aethoxysklerol (polidocanol i sterilt vand, tilsat dinatriumpshosphat og kaliumdihydrogenphosphat) ind i de kar man ønsker fjernet, eller usynliggjort.

Dette gøres, med en meget tynd og kort nål, og resulterer i, at karvæggen nedbrydes. Aethoxysclerol virker kemisk irriterende på de indre karvægge, og fremmer destruktion af blodkarrene.

De kar der behandles, kan forsvinde efter en behandling. Men ofte kræves flere, mindst 2 – 3 behandlinger. Herefter er det individuelt, hvor længe der går, før en ny behandling bliver nødvendig. Dette afhænger af alder, livsstil, fysik og evt. tilstedeværelse af sygdom.

rikke

Vil du høre nærmere?

Vi indleder med en uformel dialog om dine eller jeres ønsker og krav. Tryk på knappen nedefor eller kontakt os på telefonnummeret 25 56 99 11

Resultatet kan ofte holde flere år

Behandlings resultatet kan ofte holde flere år, men det kan være nødvendigt med opfølgende behandling 1-2 gange om året. Grunden er, at synlige blodkar og små sprængninger, ofte kommer med alderen, og der dannes nye, selvom de markante er velbehandlet.

Det forventes, at synligheden af de små behandlede kar, vil reduceres med 70-80 %. Lige efter en behandling, vil man ofte se en grad af forværring og rødme, samt irritation i området, som kan vare i op til 2-3 uger efter.