Mikrosklerosering

MIKROSKLEROSERING

Mikrosklerosering af fine blodkar eller karsprængninger på ben.


Rigtig mange mennesker, vil med alderen opleve, at blodkarrene på benene, bliver mere tydelige og fremtrædende. Faktisk er mange, både unge og voksne generet af dette. Udover at det rent udseendemæssigt kan være et problem, oplever nogen også forskellige grader af ubehag og smerter, i forbindelse med de fremtrædende kar.


Ved sklerosering, lægges den virksomme væske, bestående af Aethoxysklerol (polidocanol i sterilt vand, tilsat dinatriumpshosphat og kaliumdihydrogenphosphat) ind i de kar man ønsker fjernet, eller usynliggjort.


Dette gøres, med en meget tynd og kort nål, og resulterer i, at karvæggen nedbrydes. Aethoxysclerol virker kemisk irriterende på de indre karvægge, og fremmer destruktion af blodkarrene.


De kar der behandles, kan forsvinde efter en behandling. Men ofte kræves flere, mindst 2 – 3 behandlinger. Herefter er det individuelt, hvor længe der går, før en ny behandling bliver nødvendig. Dette afhænger af alder, livsstil, fysik og evt. tilstedeværelse af sygdom.


Behandlings resultatet kan ofte holde flere år, men det kan være nødvendigt med opfølgende behandling 1-2 gange om året. Grunden er, at synlige blodkar og små sprængninger, ofte kommer med alderen, og der dannes nye, selvom de markante er velbehandlet.


Det forventes, at synligheden af de små behandlede kar, vil reduceres med 70-80 %. Lige efter en behandling, vil man ofte se en grad af forværring og rødme, samt irritation i området, som kan vare i op til 2-3 uger efter.

 


Interesseret i at høre mere?


Inden din første behandling, skal du til en lovpligtig konsultation hos klinikkens læge, som skal stille indikation for behandling.

Du vil her blive informeret både mundtligt og skriftligt om behandlingen, samt virkningen og mulige bivirkninger. 

Der vil blive optaget journal og vi vil gennemgå dine ønsker og forventninger

samt lave en behandlingsplan skræddersyet til netop dine ønsker.


Konsultationen er gratis, men lovpligtig.

Interesseret i at høre mere? Så book en gratis og uforpligtende konsultation på 25 56 99 11 eller på vores onlinebook her.FØR & EFTERBILLEDER

Billederne er taget lige inden behandling og 4 uger efter 1. behandling