Se de behandlinger vi udfører i klinikken

eDermastamp– innovation indenfor Microneedling fra Dermaroller

Hightech-apparat til medicinsk Microneedling

Det patenterede eDermastamp® er et nyt elektrisk hightech-apparat til medicinsk Micro-needling fra producenten af den originale Dermaroller®.

En kraftig elektrisk motor sikrer, at huden tilføres gennemsnitlig 50-100 gennemtrængninger pr. sekund via seks mikro-præcisionsnåle af medicinsk stål. eDermastamp® anvendes sammen Dermaroller® CIT-Solution, som er et medicinsk produkt klassificeret i klasse 3 iht. medicinsk udstyr og består af en kombination af hyalyronsyre, mineraler, vitaminer og peptider.

rikke

Vil du høre nærmere?

Vi indleder altid med en uforpligtende og gratis konsultation om dine ønsker og forventninger. Tryk på knappen nedenfor eller kontakt os på telefonnummer 25 56 99 11

Sådan foregår behandlingen

Vi anbefaler 3-4 behandlinger med 4-6 ugers interval, afhængigt af udgangspunkt, problematik og ønske.

Ved behandlingen udnyttes kroppens regenerationsproces, idet cellefornyelsen stimuleres. Dette fører til produktion af nyt kollagen. Hudens tykkelse, struktur og gennemsigtighed forbedres. Gentagne behandlinger med eDermastamp® forbedrer hudens overordnede struktur. eDermastamp® behandlingen gennemføres med bedøvelsescreme som påføres området 30 min. før behandlingen og derved sikrer en smertefri behandling. Behandlingen tager ca. 30-45 min. afhængigt af område. Huden kan være rød som efter en let solskoldning og føles lidt tør i de følgende dage. 

Sådan foregår behandlingen

Efter behandling kan der tilføres beroligende hyaluronsyre masker, der sikrer optimal fugttilførsel, beroliger huden og giver den en smuk og fyldig overflade. Dette vil samtidigt nedsætte den umiddelbare rødme der ses på huden. Derudover anbefaler vi brugen af JR Serum, til maximal fugtbeskyttelse og opheling af huden.

Behandlingen kan kombineres med flere af klinikkens øvrige tilbud, og det anbefales at man starter op med dermaroller hjemmerulning 3-4 uger før behandlingen, så hunden er maximalt forberedt. 

De fleste hudtyper kan tåle denne form for behandling, men har man fin, tynd og meget sart hud med karsprængninger skal der tages ekstra højde for det før behandling.

Idelle områder til eDermastamp?

Behandlingsområder

  • Akne-ar
  • Strækmærker
  • Ar efter forbrænding
  • Rynker og fine linier omkring øjne og mund
  • Grov og ujævn hudstruktur
  • Glansløs og grå hudtone