Fillers

FILLERS

Restylane-Juvéderm-Teosyal-Belotero-Profhilo

Ikke-permanente fillers såsom Restylane, Teosyal og Juvéderm


Ikke - permanente fillers, som fx. Teosyal, Juvéderm, Restylane, Stylage eller Belotero består af 98% vand og 2% hyaluron. Hyaluron er et sukkerstof, der naturligt findes i huden, men som man producerer mindre af med alderen.


Filler er en klar steril gel, som injiceres med en fin nål og består af hudens naturlige bindevævssubstanser, hyaluronsyre og er et polysaccharid (sukkerstof). Hyaluronsyre stimulerer også bindevævsceller (fibroblaster), til at danne ny kollagen (bindevævs substans), som led i reparationen af ældet solskadet hud. Dette betyder at en filler udover at udglatte rynker i huden, samtidig stimulerer til dannelse af nye hudceller og kollagen. Produktet er stabiliseret og nedbrydes gradvist i løbet af 6-9 måneder.


Filler produkter som Teosyal, Juvéderm, Restylane eller Belotero kan udglatte rynker, fremhæve ansigtskonturer, skabe fyldigere læber og forynge huden. Behandlingen skræddersys til dine behov, og resultatet er synligt med det samme.

RESTYLANE SKINBOOSTER ELLER PROFHILO


Restylane Skinbooster er en helt unik behandling, som tilfører huden fugt og dermed forynger huden markant. Skinbooster og i nogle tilfælde også Profhilo evner at udglatte fine rynker og linjer samtidig med, at den rehydrerer huden, så den fremstår friskere, mere spændstig og mærkbart fyldigere.

Et behandlingsforløb med Skinbooster indeholder tre behandlinger af enten 1 eller 2 ml med 3-4 ugers interval. Herefter kan den vedligeholdes efter 9-12 måneder - dog kun med en enkelt behandling. For Profhilos vedkomne, behandler man ofte 2 gange med 2 ml pr. gang med ca. 4 ugers interval. Herefter kan man vedligeholde den hvert halve år afhængigt af resultat og ønsker. Profhilo er ligeledes egnet til behandlinger på kroppen, fx. ved kreppet hud på knæ, arme, hals og decolléte. Interesseret i at høre mere?


Inden behandlingen, skal du til en lovpligtig forkonsultation hos en kosmetisk sygeplejerske.

Du vil her blive informeret både mundtligt og skriftligt om behandlingen, vi vil gennemgå dine ønsker og forventninger

samt lave en behandlingsplan skræddersyet til netop dine ønsker.


Herefter har du en betænkningstid på 48 timer, inden du kan få foretaget selve behandlingen. Konsultationen er gratis, men lovpligtig.

Interesseret i at høre mere? Så book en gratis og uforpligtende konsultation på 25 56 99 11 eller på vores onlinebook her.

FØR & EFTERBILLEDER

Billederne er taget lige før og lige efter behandlingen 

Læber - forstørret eller korrigeret med filler

XO Lips

Kæbelinie & hage korrigeret med filler

Kæbelinie & hage korrigeret med filler

XO Lips, kæbekant & hage korrigeret med filler

Kæbekant defineret med filler

Næse-til-mund fold reduceret med filler

Øreflip - manglende fylde genskabt med filler

Hage defineret med filler