Se de behandlinger vi udfører i klinikken

Profhilo

Den nyeste og mest innovative behandling

Med alderen oplever vi alle, at huden bliver mere slap og mindre elastisk, da vi mister kollagen, elastin samt hyaluronsyre i huden, hvilket medfører en aldrende- og løs hud.

Faktisk går det allerede den forkerte vej efter du har passeret de 25 år. UV stråler fra solen er en af de største syndere til at huden ældes hurtigere og det er derfor vigtigt at du dagligt beskytter din hud med solfaktor.

Profhilo er den nyeste og mest innovative behandling på markedet og kan hjælpe dig med at stramme huden op og reducere synlige rynker.

Profhilo er udviklet til at genskabe en naturlig foryngelse af huden, så bindevævsfibrene genskabes af kroppen selv.

Det kan hverken sammenlignes med Botox eller fillers.

Profhilo er revolutionerende og i en kategori for sig.

rikke

Vil du høre nærmere?

Vi indleder altid med en gratis og uforpligtende konsultation, hvor vi afdækker dine ønsker og forventninger. Tryk på knappen nedenfor eller kontakt os på telefonnummer 25 56 99 11

Sådan foregår behandlingen

Profhilo injiceres via meget få stik i området med løs og kreppet hud, i et kurforløb af 2 behandlinger med 4 ugers interval.

Den unikke 5-punktsteknik sikrer maksimal spredning af produktet, hvilket resulterer i at huden over de efterfølgende uger fremstår mere opstrammet, jævn og glat, da produktet selv fordeler sig ned igennem vævet, og ikke kun der hvor injektionen udføres. Profhilo øger ikke volumen i huden, som ved filler injektioner, derfor bliver resultatet aldrig kunstigt og unaturligt! 

Efter behandlingen

Umiddelbart efter behandlingen kan injektionspunkterne, hvor Profhilo er injiceret, ses. Det kan ligne små myggestik som forsvinder indenfor 12-24 timer. Der kan endvidere opstå forbigående blå mærker, men som udgangspunkt kan man sagtens tage på arbejde dagen efter.

4 uger efter første injektion vil huden være betydeligt strammet op. Her anbefales det at lave endnu en behandling.

Resultatet af behandlingen er individuel, og kan holde over et år. Vi anbefaler at vedligeholde resultatet minimum én gang om året, for de fleste vil en genbehandling dog efter 6-8 måneder give det flotteste og mest naturlige resultat.

Få et naturligt og ensartet resultat

Profhilo indeholder det naturligt forekommende stof Hyaluronsyre, der findes i vores kroppe og som er med til at opretholde fugt i vores hud. Hyaluronsyren i Profhilo er varmebehandlet på en bestemt måde, så det hjælper med at fremme produktionen af kollagen og elastin i huden.

Ny og innovativ teknologi

Profhilo er stabiliseret hyaluronsyre udviklet med den nye og patenterede NAHYCO-teknologi. Det har en af ​​de højeste koncentrationer af hyaluronsyre i markedet, hele 32 mg/ml, og den innovative stabilisering – og injektionsteknik gør, at produktet virker vævsfyldende og på den måde udjævner områder med kreppet og løs hud.

Profhilo har bioremodelerende effekt, hvilket vil sige, at Profhilo forynger alle celletyper. Det høje koncentrat af Hyaluron i Profhilo-gelen forynger og booster hudens kollagene fibre, regenerer fedtvævet og binder fugt. På denne måde boostes hudens egen naturlige foryngelsesproces.