pHformula-kemisk peeling med stærke syrer ph under 3

Jeg arbejder med den del af serien, som kun er forbeholdt læger og sygeplejersker - det vil sige med en pH-værdi (surhedsgrad) under 3.

De tilhørende cremer er stærke og har en unik kemisk sammensætning af syrer, vitaminer og antioxidanter og er kun til salg via klinikker med lægelig tilknytning.

Klinikken er registreret hos Sundhedsstyrelsen til at må arbejde med stærke syrer. 

Jeg arbejder med et højteknologisk peelsystem fra Spanien pHformula, hvor biokemikere og farmaceuter har udviklet et unikt agentur med fokus på effekt og patientsikkerhed.

asd
microneed3

Arbejder med nye typer af syrer og kemisk fremstilling

pHformula skiller sig derfor ud fra andre konventionelle peelinger og arbejder med nye typer af syrer og kemisk fremstilling på en sådan måde, at overfladiske irritationer begrænses og cellefornyelse accelererer i flere lag på huden. Der arbejdes med fire hudproblematikker: Aldring, akne, pigment og kronisk rødme.

Kemisk peel vil sige en kortvarig overfladisk kemisk påvirkning af huden med et aktivt emne, ofte en syre. Kemisk peel er velegnet til at give huden et forfriskende og naturligt udseende. Man reducerer og fjerner gammel og rynket, pigmenteret eller solskadet uregelmæssig hud, og der dannes nye og friske hudceller. En nydannet hudcelle er i stand til at danne kollagen som er afgørende for huden spændstighed og elasticitet.

Tilstande, der positivt kan påvirkes, er fine overfladiske rynker, lette solskader, visse godartede pigmentforandringer, grov hud, store porer, uren hud og visse ikke dybe ar. Peelinger kan også være fugtgivende og hudopstrammende.

Der findes flere forskellige peelingmidler så som AHA (frugtsyre), GHA (glycolsyre), mælkesyre, BHA (salicylsyre). Der er ofte også tilsat alkohol, vitaminer og antioxidanter

Jeg anbefaler en serie af 3-6 behandlinger med et interval på minimum 2-4 uger. Ved de stærke og mere dybdevirkende peels skal der gå længere tid mellem behandlingerne.