JR Body Serum

2 % Actiporine 8G – Jania Rubens
1,1% Hyaluronsyre
7% Glycerin

JR Body Serum med Advanced Sealing effekt i op til 12 timer og tre helt unikke fugtbevarende ingredienser og en forfriskende duft af rabarber.

Den første kropsserum på markedet med unik lotion, der har en beroligene, fugtbevarende og helende effekteffekt på tør og skellet hud – beskytter mod udtørring ved at forbedre barrierefunktionen. 

JR Body lotion

90 % Økologisk Aloe Vera 
Avocado olie, Jojoba olie, Argan olie og Shea smør.

JR Lotion er en 90% økologisk Aloe Vera lotion, som i kombination med de 3 unikke olier og nøddesmør udgør en let grundlotion som virker lindrende og beroligende på huden, kva sammensætningen af naturlige blødgørende og fugtbevarende ingredienser.

En lotion er kendetegnet ved at have en sammensætning af fedtstoffer med laver viskositet og højere vandige opløsninger. Lotion er derfor bedre egnet som transportmiddel eller som her til at blande med den unikke Body Serum.

Den lette formel med sit høje indhold af Aloe Vera bevirker at den er nem at påføre huden og trænger hurtig ind uden at fedte. Der er fedtopløselige vitaminer som A og E som i mild grad kan virke kollagen aktiverende.

Den bærende og vigtigste ingrediens i JR serummerne er Jania Rubens ekstrakt, heraf navnet JR. Jania Rubens ekstrakt kaldes for Actiporine 8G og er udvundet af den røde marine havalge, også kaldet en perlekoral.

Egenskaberne fra de kendte alginater, bestående af guleronsyre og monnuronsyre, er ultra fugtbevarende og begge med højviskøs opløsning, der giver en geleagtig substans.

Samtidig indholder JR produkterne et højt indhold af helende og beskyttende antioxidanter, mineraler og aminosyre så som proline (sårhelende effekt på huden) og betaine.

Hyaluronsyre er et syntetisk, biologisk sukkermolekyle, som findes naturligt i vores kroppe. Molekylet binder sin egen vægt x 1000 med vand og har en fugtbevarende effekt. I JR serum er der 2 forskellige molekylestørrelser på hyaluronsyre, som tillader molekylerne at lægge sig på overfladen i selv de fineste små folder, men også på de grovere strukturer og dermed bevare fugtbalancen på flere niveauer.

Glycerin er et sukkeralkohol som findes i alle fedtstoffer og olier. Ved fraspaltning af fedtsyre fås glycerinmolekylet som er opløseligt i vand og har en særdeles veldokumenteret effekt i at holde på fugten i huden over længere tid.

Det anbefales at man blander JR bodyserum med bodylotion i et blandingsforhold ca 1bodyserum – 3 bodylotion. Alternativt kan bodylotion påføres først og efterfølgende et tyndt lag af JR bodyserum ovenpå.

*JR Body lotion og JR Body serum anbefales ikke at benytte til ansigtet på grund af olieindholdet.