Ikke-permanente fillers såsom Restylane, Teosyal og Juvéderm

Restylane - Juvéderm - Teosyal - Belotero - Profhilo

Ikke - permanente fillers, som fx. Teosyal, Juvéderm, Restylane, Stylage eller Belotero består af 98% vand og 2% hyaluron. Hyaluron er et sukkerstof, der naturligt findes i huden, men som man producerer mindre af med alderen. Ønsker du behandling med fillers, er du meget velkommen i min klinik i Vejle. Her udfører jeg behandling med filler for personer i Vejle, Kolding og Horsens.

Filler er en klar steril gel, som injiceres med en fin nål og består af hudens naturlige bindevævssubstanser, hyaluronsyre og er et polysaccharid (sukkerstof). Hyaluronsyre stimulerer også bindevævsceller (fibroblaster), til at danne ny kollagen (bindevævs substans), som led i reparationen af ældet solskadet hud. Dette betyder at en filler udover at udglatte rynker i huden, samtidig stimulerer til dannelse af nye hudceller og kollagen. Produktet er stabiliseret og nedbrydes gradvist i løbet af 6-9 måneder.

Filler produkter som Teosyal, Juvéderm, Restylane eller Belotero kan udglatte rynker, fremhæve ansigtskonturer, skabe fyldigere læber og forynge huden. Behandlingen skræddersys til dine behov, og resultatet er synligt med det samme.

Restylane skinbooster eller profhilo

Restylane Skinbooster er en helt unik behandling, som tilfører huden fugt og dermed forynger huden markant. Skinbooster og i nogle tilfælde også Profhilo evner at udglatte fine rynker og linjer samtidig med, at den rehydrerer huden, så den fremstår friskere, mere spændstig og mærkbart fyldigere.

Et behandlingsforløb med Skinbooster indeholder tre behandlinger af enten 1 eller 2 ml med 3-4 ugers interval. Herefter kan den vedligeholdes efter 9-12 måneder - dog kun med en enkelt behandling. For Profhilos vedkomne, behandler man ofte 2 gange med 2 ml pr. gang med ca. 4 ugers interval. Herefter kan man vedligeholde den hvert halve år afhængigt af resultat og ønsker. Profhilo er ligeledes egnet til behandlinger på kroppen, fx. ved kreppet hud på knæ, arme, hals og decolléte.