PRX-t33 TCA peeling

PRX-T33

TCA PeelingKemisk peel – PRX-T33


FÅ EN FIN OG FORNYET HUD MED PRX-T33 PEELING


PRX-T33 er en medicinsk, nålefri og meget effektiv anti-age peeling. Peelingen har en patenteret formel, som efter flere års forskning er skabt med hovedingredienserne; TCA, hydrogenperioxid og kojic syre. De aktive ingredienser interagerer med huden på celleniveau og bidrager til cellefornyelse. Peelingen stimulerer derudover hudens egne vækstfaktorer, som forbedrer huden både her-og-nu og på lang sigt.


PRX-T33 er både videnskabeligt dokumenteret og CE-mærket, og adskiller sig fra en klassisk TCA-peeling, fordi den ikke forårsager ”frosting” af huden. Ligeledes kan peelingen anvendes året rundt, da huden ikke bliver lysfølsom efter behandlingen og forårsager minimal afskalning. Behandlingen kan anvendes på alle hudtyper og egner sig især til aknear, pigmentforandringer, solskader, rynker samt til at minimere forstørret porer


Klinikken er registreret hos Sundhedsstyrelsen til at må arbejde med stærke syrer og den unikke og nye modificerede TCA-peel PRX-T33.SÅDAN FOREGÅR BEHANDLINGEN


PRX-T33 peelingen er en effektiv anti-age peeling, der indeholder en kombination af modificeret TCA, hydrogenperoxid og Kojic-syre. Peelingen påføres huden i lag gennem en speciel massageteknik for at nå de dybere lag i huden, samt for at optimere virkningen af de aktive ingredienser i peelingen.


De aktive ingredienser interagerer med huden på celleniveau og bidrager til cellefornyelse samt stimulerer hudens egne vækstfaktorer, som forbedrer huden både direkte, og på lang sigt. PRXT33 er klassificeret som medicinskudstyr og er CE-mærket med internationalt patent.


På trods af, at peelingen indeholder modificeret TCA, passer den til stort set alle aldre og hudtyper. PRX-T33 forudsager deruodver ikke "frosting" af huden, og den kan derfor anvendes i alle sæsoner uden risiko for lysfølsomhed. Behandlingen kan betragtes som stort set smertefri, og forudsager kun en minimal afskaldning.

Enkelte oplever en svag kriblende, prikkende fornemmelse på huden under behandlingen, men denne er dog moderat og aftager hurtigt.Hvad adskiller PRX-T33 fra en klassisk TCA-behandling?

Efter en klassisk TCA-behandling skal man være forsigtig med UV-stråling, da det kan forårsage pigmentering og anbefales ikke til personer med mørkere hudfarve. PRX-T33 er ikke lysfølsom og kan derfor bruges året rundt og passer alle hudtyper.


BEHANDLINGSOMRÅDER


  • Rynker og linjer
  • Pigmenteringer/ solskader
  • Tør hud
  • Tabt elasticitet
  • Melasma
  • Ældre hud
  • Ar
  • KarsprængningerKemisk peel vil sige en kortvarig overfladisk kemisk påvirkning af huden med et aktivt emne, ofte en syre. Kemisk peel er velegnet til at give huden et forfriskende og naturligt udseende. Man reducerer og fjerner gammel og rynket, pigmenteret eller solskadet uregelmæssig hud, og der dannes nye og friske hudceller. En nydannet hudcelle er i stand til at danne kollagen som er afgørende for huden spændstighed og elasticitet.


Tilstande, der positivt kan påvirkes, er fine overfladiske rynker, lette solskader, visse godartede pigmentforandringer, grov hud, store porer og visse ikke dybe ar. Peelinger kan også være fugtgivende og hudopstrammende.


Afhængigt af udgangspunkt, anbefales en serie af min. 3 behandlinger med et interval på 7-10 dage. Ved melasma eller meget fremtrædende hyperpigmenteringer eller ar, vil der ofte være behov for yderligere behandlinger. 


PRX-t33 er desuden super effektiv i kombination med Profhilo eller andre skinboosters, da den tilfører hudens overflade et ekstra boost.

 

Interesseret i at høre mere? Så book en gratis og uforpligtende konsultation på 25 56 99 11 eller på vores onlinebook her.