eDermastamp

eDermastamp® 

eDermastamp®– innovation indenfor Micro-needling fra Dermaroller®


Det patenterede eDermastamp® er et nyt elektrisk hightech-apparat til medicinsk Micro-needling fra producenten af den originale Dermaroller®.


En kraftig elektrisk motor sikrer, at huden tilføres gennemsnitlig 50-100 gennemtrængninger pr. sekund via seks mikro-præcisionsnåle af medicinsk stål. eDermastamp® anvendes sammen Dermaroller® CIT-Solution, som er et medicinsk produkt klassificeret i klasse 3 iht. medicinsk udstyr og består af en kombination af hyalyronsyre, mineraler, vitaminer og peptider.

 


BEHANDLINGSOMRÅDER


  • Akne -ar
  • Strækmærker
  • Ar efter forbrænding
  • Rynker og fine linier omkring øjne og mund
  • Grov hudstruktur

 


SÅDAN FOREGÅR BEHANDLINGEN


Vi anbefaler 3-4 behandlinger med 4-6 ugers interval, afhængigt af udgangspunkt, problematik og ønske.

 

Ved behandlingen udnyttes kroppens regenerations- proces, idet cellefornyelsen stimuleres. Dette fører til produktion af nyt kollagen. Hudens tykkelse, struktur og gennemsigtighed forbedres. Gentagne behandlinger med eDermastamp® forbedrer hudens overordnede struktur. eDermastamp® behandlingen gennemføres med bedøvelsescreme som påføres området 30 min. før behandlingen og derved sikrer en smertefri behandling. Behandlingen tager ca. 30-45 min. afhængigt af område. Huden kan være rød som efter en let solskoldning og føles lidt tør i de følgende dage. 

 


EFTER BEHANDLINGEN


Efter behandling kan der tilføres beroligende hyaluronsyre masker, der sikrer optimal fugttilførsel, beroliger huden og giver den en smuk og fyldig overflade. Dette vil samtidigt nedsætte den umiddelbare rødme der ses på huden. Derudover anbefaler vi brugen af JR Serum, til maximal fugtbeskyttelse og opheling af huden.


Behandlingen kan kombineres med flere af klinikkens øvrige tilbud, og det anbefales at man starter op med dermaroller hjemmerulning 3-4 uger før behandlingen, så hunden er maximalt forberedt. 


De fleste hudtyper kan tåle denne form for behandling, men har man fin, tynd og meget sart hud med karsprængninger skal der tages ekstra højde for det før behandling.


Interesseret i at høre mere? Så book en gratis og uforpligtende konsultation her på 25 56 99 11 eller på vores onlinebook her. 


Det patenterede eDermastamp® er ISO og CE certificeret iht. ISO 13485 for medicinsk udstyr og må kun anvendes på klinikker af særligt uddannet personale og kun med produkter, der er certificeret til transdermal overførsel.

Copyright © All Rights Reserved

I kraft af den nye datalovgivning oplyser jeg her, hvordan klinikken lever op til kravet om håndtering af persondata.


Klik her for at læse mere

Åbningstider


MANDAG                             09:00 - 15:00

ONSDAG                              09:00 - 17:00

TORSDAG                            10:00 - 19:00

FREDAG                               08:30 - 15:00


TIRSDAG & LØRDAG           Efter aftale

Kontaktinformation


Rikke Lindby

Grønnegade 12, 7100 Vejle

Email: info@kkrikkelindby.dk

Mobil: 25 56 99 11